Uređenje interijera

Želite urediti vaš dnevni boravak, no jednostavno nemate inspiracije? Bliži se rođenje djeteta i nemate vremena sami urediti dječju sobu?

Na pravom ste mjestu! Predstavljamo vam tvrtku koja se bavim uređenjem interijera i realizira sve vaše zamisli.

Projektiranje, dizajniranje i uređenje interijera opsežan je posao koji zahtijeva puno truda i vremena. Zašto da sami „razbijate“ glavu, kad možete unajmiti profesionalce da odrade ovaj posao umjesto vas. Unajmljivanje profesionalnog dizajnera interijera najbolji je način da povećate vrijednost vaše investicije, uz ni malo uloženog truda, vremena i tek neznatna financijska sredstva.

Interijer prostorije govori puno toga. Bilo da je riječ o stomatološkoj ordinaciji, ljekarni ili poslovnom prostoru. Učinite sve što je u vašoj moći i priuštite vašim zaposlenicima da se na poslu osjećaju kao kod kuće.

Prednosti profesionalnog uređenja interijera:

– Stručni savjeti i preporuke
– Pomno planiranje i organiziranje
– Kvaliteta na najvišoj razini
– Ušteda vremena i novca
– Suradnja s klijentom (uvažavanje želja i zahtjeva)
– Poštivanje dogovorenih rokova

Najvažnije stavke uređenja interijera:

• Korištenje unikatnih tapeta
• Postavljanje dekorativne LED rasvjete
• Upotreba ukrasnih staklenih površina
• Izrađivanje namještaja po mjeri
• Izrađivanje 3D logotipa, reklama ili personaliziranih natpisa

5 razloga zbog kojih je važno unajmiti profesionalnu tvrtku za uređenje interijera?

1.Profesionalnost usluge: za uređenje interijera zaduženi su stručni profesionalci koji znaju procijeniti situaciju i ponuditi najbolja rješenja. Obučeni „par očiju“ vidjet će sve one stvari koje su vama zasigurno promakle. Uzet će u obzir veličinu i oblik prostorije te proučiti boje koje će savršeno odgovarati vašem interijeru. Osim toga, ponudit će vam neka druga rješenja u obliku dekorativnih tapeta, LED rasvjete, fotografija, naljepnica ili reklama.

2. Ušteda vremena i novca: jeste li se ikad našli u situaciji da ste kupili komad namještaja koji je odlično izgledao u trgovini, no bio je prevelik i jednostavno se nije uklapao u vaš poslovni prostor? Jedna od najvećih prednosti profesionalnog uređenja interijera odnosi se na uštedu vašeg vremena i financijskih sredstava. Zamislite samo kad biste sami uređivali interijer. Zasigurno biste potrošili puno više novaca dok ne biste postigli željeni rezultat. No i to je upitno. A o uloženom vremenu da ne govorimo. Zato su ovdje profesionalci koji točno znaju što i kako učiniti da bi ispunili vaše želje i zahtjeve. I ne samo to. Stručnjaci će moći predvidjeti bilo koje eventualne prepreke koje se mogu pojaviti tijekom uređenja interijera.

3. „wow“ efekt: osobe koje se bave uređenjem interijera „stvorene“ su da razmišljaju kreativno te pri tom uzimaju u obzir cjelokupnu sliku koju klijenti često ne vide. Razmišljanje izvan okvira je ono što čini profesionalce posebnim i jedinstvenim. Profesionalno uređenje interijera ne obuhvaća isključivo uređenje zidova već postavljanje odgovarajuće rasvjete te odabir namjenskog namještaja. Pored toga, naglasak se stavlja na odabir boja i materijala. Kada govorimo o nabavi odgovarajućeg namještaja, ne zaboravite na činjenicu da možete dati izraditi namještaj po mjeri.

4. Kombiniranje različitih stilova uređenja: jedna od najtežih stvari prilikom uređenja prostora jest kombiniranje odnosno usklađivanje različitih stilova. Profesionalni i stručni djelatnici svakodnevno se susreću s ovakvim izazovima, stoga imaju rješenje za sve situacije i prilike.

Pregledajte naše radove

Želite urediti interijer? Obratite nam se s povjerenjem!

Izbornik