Pozivnice za Vjenčanja

Pozivnice za vjenčanje

Vrijeme je da vi i vaša bolja polovica počnete pripremati pozivnice za vjenčanje. Niste sigurni gdje trebate početi? U nastavku teksta donosimo sve što trebate znati o naručivanju, personaliziranju i uslugama izrade pozivnica za vjenčanje. Gdje započeti?

Odredite stil vjenčanja: izgled pozivnice ukazuje na stil vjenčanja. Odlučite hoćete li imati formalno i svečano vjenčanje ili nešto ležernije. Osim toga, za kakvu ste se tematiku odlučili? Stavljate li naglasak na jednu ili na više boja? Pregledajte izvore na internetu i prikupite ideje koje ćete prenijeti stručnjacima koji se bave izradom pozivnica.

Odredite boje svadbe: možda biste htjeli u pozivnice za vjenčanje ukomponirati boje koje će prevladavati na vjenčanju. Dok su boja slonovače, krem ili bijela boja u kombinaciji s crnim ili zlatnim slovima idealan odabir za formalne pozivnice za vjenčanje, šarena ili metalik boja fonta te raznobojni ukrasni markeri više odgovaraju opuštenijem casual vjenčanju.

Odredite oblik i veličinu pozivnice: danas je uobičajen pravokutni oblik pozivnice. No, naravno da vam na raspolaganju stoje drugačiji oblici i dimenzije koje odstupaju od standardnih veličina.

Izaberite riječi: ako niste upućeni u to što točno trebate napisati, saznajte koja su to „pravila“ za izradu pozivnica za vjenčanje. Općenito govoreći, morate navesti vrijeme i mjesto održavanja vjenčanja, vrijeme i mjesto održavanja večere te naravno završni „stih“ kojim izražavate želju da osobe koje ste pozvali svojim prisustvom uveličaju vaše slavlje.

Čitljivost teksta: dok razmišljate o bojama i uzorcima, ne zaboravite provjeriti je li tekst čitljiv u potpunosti. Informacije koje se nalaze u pozivnici glavna su „svrha“ pozivnice, stoga, ako tekst nije jasan ili je napisan teško čitljivim fontom, obavezno se odlučite za drugu vrstu fonta.

Što sve trebate pitate profesionalne izrađivače pozivnica za vjenčanje?
– Izrađuju li personalizirane pozivnice
– Možete li sami odabrati dizajn koji se vama sviđa
– Cijene izrade pozivnica
– Ispisuju li pozivnice kaligrafijom
– Vrijeme izrade i dostave pozivnica

Koje su prednosti unajmljivanja profesionalnih tvrtki za izradu pozivnica za vjenčanje?

Kvaliteta pozivnice: svako vjenčanje jedinstvena je prigoda koja zaslužuje najviše pažnje, stoga izradu pozivnica za vjenčanje treba prepustiti stručnjacima. Vjerujemo kako je svim mladencima u cilju poduzeti sve kako bi i najmanji detalj bio savršen. No, u tome će uspjeti jedino ako zaposle stručne osobe koje će im pomoći u organiziranju vjenčanja.

Niži troškovi i ušteda vremena: ako date izraditi pozivnice u ruke profesionalaca, to znači da ćete uštedjeti dragocjeno vrijeme koje možete uložiti u neke druge stvari. Osim toga, uštedjet ćete i nešto novca, jer ako sami isprobavate nekoliko desetaka izgleda pozivnica i razmišljate o desecima fontova, oblika i dimenzija, potrošit ćete puno više novaca.

Planiranje i organiziranje vjenčanja težak je i zahtjevan posao. Potrebno je puno truda i vremena, kako bi se sve pripremilo onako kako je zamišljeno. Izrada i slanje pozivnica za vjenčanje još je jedan „zadatak“ koji biste trebali prepustiti profesionalcima.

Odaberite profesionalnu i uspješnu tvrtku koja se bavi izradom pozivnica za vjenčanje. Na vama je da odlučite o dizajnu (bojama, izgledu), o fontu, o dimenzijama i obliku pozivnice, a profesionalci će svaku vašu zamisao prenijeti na pozivnicu.

Odaberite profesionalne stručnjake koji će izraditi pozivnice za vjenčanje prema vašem ukusu i željama te pretvoriti vaše snove u stvarnost.

Pregledajte naše radove

Trebate izradu pozivnica za vjenčanje? Obratite nam se s povjerenjem!

Izbornik