3d slova

Tražite jedinstveni način na koji ćete privući pažnju potencijalnih klijenata i potaknuti ih na korištenje vaše usluge i kupnje vašeg proizvoda?

Istaknite se u masi proizvoda i usluga zanimljivim logotipima i nazivima te se odlučite za 3d slova. Postavite ih s unutarnje ili s vanjske strane zgrade kako bi bili dostupni i vidljivi široj publici.

3d slova su zapravo svjetlosni efekti koji se koriste za odražavanje identiteta neke tvrtke ili poslovanja.

To su prvi znakovi koje će uočiti vaše ciljano tržište, stoga je potrebno uložiti vremena i pažnje u njihov savršeni izgled.

Odabir boja, veličina i oblika slova, vrhunski materijali i adekvatno postavljanje istih igra veliku ulogu u uspješnoj marketinškoj kampanji.

3d slova dolaze u različitim materijalima, oblicima i veličinama kako biste ih u potpunosti mogli prilagoditi vašem poslovanju. Ne mora biti riječ isključivo o slovima nego i o znakovima koji upućuju ljude u vašem smjeru.

3d slova su atraktivan i učinkovit način privlačenja pažnje potrošača.

Sami naziv govori daje riječ o trodimenzionalnim slovima koja iskaču iz površine na koju su postavljena.

Idealna su za sve vrste poslovanja: od knjigovodstvenih usluga, preko restorana i kafića pa sve do usluga koje obuhvaćaju široki spektar servisnih usluga.

Prednosti 3d slova u odnosu na dvodimenzionalne nazive

3d slova imaju svoju dubinu što ih dodatno ističe od mjesta na kojem se nalaze. Takvi natpisi mogu činiti impresivnu razliku u načinu na koji predstavljate vaše poslovanje. Jasno je da su 3d slova, logotipi i brojevi puno vidljiviji od dvodimenzionalnih oznaka.

Zatim, 3d slova uočljiva su i s velikih udaljenosti. To je sjajan način da budete sigurni da ćete biti primijećeni i među svim ostalim osvjetljenjima i znakovima u gradu. Osim toga, 3d slova izgledaju puno sofisticiranije u odnosu na ostale oznake i natpise. Ako se želite predstaviti u najboljem svjetlu, 3d slova su za početak izvrsna opcija!

3d slova dolaze u širokom rasponu materijala. Što se tiče fontova i boja, slobodni ste odabrati onaj oblik slova i boje koja će se podudarati s drugim marketinškim materijalima kako biste osigurali dosljedno brendiranje usluge, proizvoda ili tvrtke.

Dodatne prednosti 3d slova odnose se na:
– stvaranje profesionalnog imidža tvrtke,
– kontinuirana izloženost potencijalnim klijentima,
– konstantna komunikacija s klijentima putem proizvoda ili usluga koje nudite,
– veći prihodi te
– 24-satno reklamiranje tvrtke.

Posebni efekti 3d slova

Osim jednostavnih 3d natpisa možete se odlučiti i za neke posebne efekte osvjetljenja. 3d slova izrađena su od nehrđajućeg čelika te su osvijetljena kvalitetnim svjetlećim diodama.

Samim time, imate puno mogućnosti koje možete uzeti u obzir. Odlučite se za trepteće ili neke druge efekte kako biste još više zainteresirali slučajne prolaznike. Tu je i kombinacija posebnih efekata za još atraktivniji izgled.

Što još čekate? Posjetite tvrtku za oglašavanje i već danas naručite jedinstvene i atraktivne LED 3d natpise koji će povećati vidljivost i uspjeh vašeg poslovanja!

Pregledajte naše radove

Trebate li 3d slova ? Obratite nam se s povjerenjem!

Izbornik