Totemi

Reklamni totemi ubrajaju se u moderniji način oglašavanja neke tvrtke, proizvoda ili usluga.

Izgledaju drugačije od uobičajenih reklamnih materijala na koje smo do sada naviknuli. Riječ je o reklamnim stupovima atraktivnog i elegantnog izgleda s kombinacijom LED rasvjete.

Reklamne toteme je jednostavno nemoguće ne primijetiti. Kreativno izrađen totem predstavlja reprezentativan alat za oglašavanje vaše tvrtke, proizvoda i usluga.

Izvanredan je u svakom smislu riječi, robusnog je izgleda, a samim time primjećuje se i s velikih udaljenosti.

Primjena totema je zaista različita: mogu se koristiti na benzinskim postajama, ispred trgovina, ispred ugostiteljskih i turističkih objekata i sl.

Njihov moderan izgled privlači pažnju slučajnog prolaznika i u trenu ga pretvara u krajnjeg kupca. Osim toga, ostavljaju snažan prvi dojam i pomažu u širenju svijesti o poslovanju neke tvrtke.

Korištenjem izravne ili neizravne LED rasvjete reklamni totemi stvaraju impresivnu cjelinu.

Najveća prednost je ta što privlače prolaznike ne samo preko dana nego i u noćnim satima. Zatim, za izradu oglasa na ovakvim reklamnim stupovima na raspolaganju vam stoje razne mogućnosti formata i dizajna, kako biste se u potpunosti razlikovali od konkurencije, ali i bili u skladu sa sveukupnim korporativnim dizajnom.

Izrada i funkcija totema

Reklamni totemi funkcioniraju poput svjetionika, pokazujući vašim klijentima i potencijalnim kupcima smjer do vašeg poslovanja. Možete ih postaviti ispred poslovnice, na velika parkirališta ili uz važne prometnice.

Tehnika izrade totema je takva da će reklama biti jasno vidljiva iz svih kuteva. Valja napomenuti i to da reklamni totemi igraju važnu ulogu i u stvaranju određenog imidža neke tvrtke ili poslovanja.

Pomoću totema možete upoznati javnost o vašim posebnim promocijama, akcijama ili novootvorenim poslovnicama.

Totem je iznimno fleksibilno, ali i dugotrajno rješenje. Još jedna prednost ovakvog načina oglašavanja je brzo ažuriranje sadržaja. Sadržaj se može prikazivati na ravnim, konveksnim ili konkavnim površinama. Reklama može biti jednostrana ili dvostrana.

Za izradu reklamnih totema obratite se stručnjacima koji će vam pomoći u dizajniranju jedinstvenog oglasa pomoću kojeg ćete postići najbolji uspjeh.

Robusni reklamni totemi za vanjsku primjenu otporni su na sve vremenske uvjete, nema potrebe za čestim održavanjem ili zamjenom pojedinih dijelova. Izrađeni su od nehrđajućeg čelika, što jamči njihovu dugotrajnost.

Sveukupna cijena ovakvog načina oglašavanja ovisi o veličini totema, obliku, dizajnu i mjestu na koje ga želite postaviti.

Prije donošenja konačne odluke, razmotrite sva pitanja vezana za poslovanje vaše tvrtke, kako biste dobili najviše od ovog modernog načina oglašavanja.

Pregledajte naše radove

Trebate izraditi toteme? Obratite nam se s povjerenjem!

Izbornik