Jumbo plakati

Plakati velikih dimenzija

U današnjem društvu koriste se najrazličitiji oblici marketinga. Što digitalnog, što tradicionalnog.

Svima nam je jasno da je napretkom digitalnog marketinga tradicionalni oblik postao sve manje popularan.

No suprotno uvriježenim mišljenjima, tradicionalni marketing još uvijek nije izumro.

Naprotiv, mnogi će se iznenaditi u kojoj se mjeri danas koristi tradicionalni oblici oglašavanja kao što su jumbo plakati.

Prednosti jumbo plakata

Kada govorimo o jumbo plakatima, do izražaja dolaze njihove brojne i očite prednosti na sveukupno poslovanje.

1. Jumbo plakate jednostavno ne možete izbjeći: kao što sama riječ govori, radi se o plakatima velikih dimenzija koji se uglavnom postavljaju uz prometnice. S obzirom na dimenzije, ovakvi reklamni materijali jednostavno se ne mogu ignorirati. Osim toga, suvozači i ostali putnici svoje vrijeme putovanja skraćuju tako što promatraju što se događa ili nalazi u njihovoj okolini. Budući da su jumbo plakati veliki i upečatljivi, ljudi će jednostavno biti prisiljeni pročitati o čemu se radi.

2. 24/7: jumbo plakati osmišljeni su tako da obavljaju svoju funkciju oglašavanja od 0-24, 7 dana u tjednu. Za razliku od oglašavanja na tv-u ili na radiju kada se jedna reklama može pustiti tek jednom do dva puta dnevno. Dakle, bez obzira na to što su jumbo plakati statične oglasne površine, premda mogu biti i pomične, one puno više zaokupljuju ljudski mozak, budući da se svaki dan nalaze na istom mjestu.

3. Jumbo plakate možete postaviti na bilo koje mjesto: odlučite se, stoga, za prostor uz prometnice ili za neko drugo mjesto koje će najviše pogoditi potencijalne kupce.

4. Različite mogućnosti dizajniranja: oglašavanje na jumbo plakatima ostavlja puno slobodnog prostora. Postoji više različitih oblika i stilova. Što ste kreativniji, oglas će biti primjetniji. Samim time, velika je mogućnost da pojedinci upravo zbog toga upamte vašu poruku. Iskoristite svoju kreativnost kako biste se istaknuli od konkurencije.

5. Cjenovna isplativost: tradicionalno oglašavanje u prostoru najisplativiji je oblik dostupnog oglašavanja. Ako to usporedite s online oglašavanjem, puno je veća vjerojatnost primjećivanja takvog oglasa. Osim toga, i cijena oglašavanja je niža za razliku od oglašavanja u medijima.

Pregledajte naše radove

[/vc_row]

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Trebate izradu jumbo plakata? Obratite nam se s povjerenjem!

Izbornik