Tisak na majice

Otisnite na majicu vašu omiljenu fotografiju, vašeg kućnog ljubimca, šaljivi natpis ili logo tvrtke

Tisak na majice može se izraditi u više tehnika tiska:

– Full color tisak izravno na majicu

– Termo-tisak

– Sitotisak

Izravni tisak na majicu namijenjen je za proizvodnju visokokvalitenog otiska na tekstil; dobiva se otisak živih boja. Tisak je otporan na pranje i mekan na dodir.

Termo-tisak na majice obavlja se uz pomoć posebnih računalno rezanih folija. Linije tiska izvrsne su oštrine bez obzira na vrstu materijala. Majice tiskane termo-tiskom perive su u stroju za pranje rublja na temperaturi do 60°C.

Tehnika sitotiska predodređena je za tiskanje velikog broja majici s istim uzorkom; idealno za majice maturanata.

Vaša je želja naša zapovijed

Na raspolaganju vam stoji široki raspon dizajna, koji možete dodatno prilagoditi vlastitim željama. Osim toga, izradite personaliziranu majicu s vlastitim motivima, tekstom ili slikom.

Važno je napomenuti da vrsta materijala od kojeg je izrađena majica nije od presudnog značaja za kvalitetu otiska.

Zašto tisak na majice pridonosi uspješnijem poslovanju?

1. Majice kao uniforme: majice s otiskom predstavljaju najbolju casual uniformu koju neka tvrtka može dati svojim zaposlenicima. Jednostavne su i lagane za nošenje, a ono što je najvažnije, stvara se osjećaj zajedništva i pripadnosti istoj tvrtki.

2. Cjenovno pristupačne: tisak na majice ovisi o pojedinostima narudžbe, no jedno je sigurno; što je više majici na koje treba otisnuti sliku, cijena će biti jeftinija.

3. Ušteda vremena: kada se majice s otiskom koriste kao službena odjeća, ne morate uopće brinuti o tome što ćete svako jutro odjenuti na posao.

4. Udobnost: ništa nije toliko udobno kao obična pamučna majica. Zato ih nosimo na spavanje, u teretanu, na posao pa čak i u grad.

5. Osjećaj pripadnosti: službene majice s identičnom otiskom pridonose stvaranju osjećaja zajedništva i pripadnosti među članovima organizacije.

6. Lako prepoznavanje: jedan od razloga zbog kojeg se sve više poslodavaca odlučuje na tisak na majice je taj što će djelatnici biti lakše uočljivi i prepoznatljivi. Ovo je iznimno korisno u većim trgovačkim centrima.

7. Vizualni identitet: otisnite vlastiti logo ili motiv na majicu te tako povećajte vidljivost vaše tvrtke ili organizacije.

8. Povećava produktivnost

9. Sprječavanje isticanja ljudi: u bilo kojem uredu u kojem ne postoji službena odjeća, uvijek će postojati razlika između onih koji se vole odijevati službeno i onih koje jednostavno ne zanima kako izgledaju. Ako na vrijeme nabavite majice s otiskom za vaše djelatnike, onda nitko neće biti pod „nadzorom“ niti primoran promijeniti stil odijevanja.

10. Dugotrajni način promidžbe: sve dok je dobro očuvan i kvalitetno izrađen, tisak na majice nadmašuje bilo koju drugu vrstu oglašavanja. Majice s otiskom trajnije su od bilo kojih oglasa u časopisima, na televiziji pa čak i na Internet portalima.

11. Povećavanje lojalnosti kupaca određene marke: tko ne voli besplatne stvari? U trenutku kada date nešto ljudima što će moći dalje koristiti, budite sigurni da ste pridobili njihovo povjerenje, barem na neko duže vrijeme.

Prednosti tiska na majice

– Oglašavanje tvrtke/ organizacije

– Vizualni identitet

– Cjenovno pristupačne

– Kvaliteta i dugotrajnost

Pregledajte naše radove

Trebate tisak na majice ? Obratite nam se s povjerenjem!

Izbornik