Izrada fototapeta

Tapete su se koristile još u 18. stoljeću kao dekorativni element za pokrivanje unutarnjih zidova.

S vremenom njihova upotreba se smanjila, no nakon pada popularnosti, opet su postale pravi hit, osobito sada kada je riječ o fototapetama.

Napredak u tehnologiji omogućio je stručnjacima izradu vrhunskih i visokokvalitetnih tapeta, i to na temelju jedne ili više slika iz predložaka ili prema zahtjevu kupca.

Fototapeta je izvrstan odabir ne samo zbog svog estetskog izgleda nego i zbog dugovječnosti i trajnosti vaših zidova.

Riječ je o izdržljivim i dugotrajnim tapetama koje se lako mogu čistiti i mijenjati kako bi se zadovoljile potrebe različitih životnih stilova i preferencija. Fototapeta može trajati između 10-15 godina. S druge strane, obojeni zidovi skloniji su pucanju i zahtijevaju češće popravke kako bi izgledali kao novi.

Kako sama riječ kaže, fototapete dostupne su u širokom rasponu dizajna, uzoraka i završnih slojeva. Osim toga, one mogu naglašavati vašu individualnost.

Odličan su primjer fototapete koje se odnose na vaše hobije, sadašnje zanimanje ili osobne sklonosti. Boravak u prostoru koji je uređen omiljenim fototapetama podsjećat će vas na ono što volite i radite.

Još jedna prednost fototapeta odnosi se na činjenicu da su prilično jeftine, stoga ih si svatko može priuštiti. Ako uzmemo u obzir cijenu bojenja ili oslikavanja zidova, što je puno teži i zahtjevniji posao, očito je da ćete puno više platiti ličioca, nego izradu i postavljanje fototapeta.

Dizajn fototapeta

Na tržištu postoji široki izbor fototapeta koje su podijeljene u odgovarajuće kategorije kako bi se omogućilo bolje i lakše pregledavanje postojećih slika. Važno je napomenuti kako i sami možete odabrati sliku koju će iskusni stručnjaci prenijeti na vaš zid.

Osim toga, sami određujete i dimenzije fototapete. Želite li fototapetu preko cijelog zida ili preko jednog dijela? O tome kao i o dodatnim mogućnostima posavjetujte se sa stručnjacima za izradu fototapeta.

Fototapete su izvrstan odabir ne samo za privatne domove nego i za poslovne objekte i urede.

Digitalne fototapete nude više prostora za kreativnost jer ih možete dizajnirati i osmisliti točno prema vašem ukusu. S obzirom na to da je mogućnosti onoliko koliko je i ukusa, budite sigurni da će vaša fototapeta biti jedinstveni, do sad neviđeni primjerak.

Možete dati dizajnirati sve: od jednostavnih ilustracija do najsloženijih fotografija. Primjerice, zamislite se u hotelu čija je unutrašnjost uređena fototapetama visoke rezolucije. Malo tko neće uroniti u hotelsko okruženje i osjetiti radost bijega iz svakodnevice za kojim toliko žudi.

Kao što možete vidjeti, fototapete imaju veliku utjecaj kako na trenutnu publiku, tako i na privlačenje potencijalnih klijenata.

Fototapete se mogu koristiti i u ekskluzivnim slučajevima kada je u pitanju promocija ili neki važan događaj te se mogu otisnuti na zahtjev. To znači da uvijek možete imati zidove oslikane u najmodernijim printovima koji će u potpunosti odgovarati trenutnoj situaciji.

Fototapeta može biti toliko upečatljiva da vas kao klijenta jednostavno poziva da je uslikate i podijelite na društvenim mrežama, što potiče promicanje svijesti o brendu određene tvrtke.

To je ono što je odlično kod fototapeta – ne služi samo za puko uređenje prostora nego i za povećanje vidljivosti poslovanja, proizvoda ili brenda neke organizacije.

Pregledajte naše radove

Trebate izradu fototapeta? Obratite nam se s povjerenjem!

Izbornik