Svjetleće kutije

Svjetleće kutije su prozori koji gledaju u novi svijet…

Svjetleće kutije su prozori koji gledaju u novi svijet zanimljivih i atraktivnih oglasa kada su u pitanju marketinške tehnike brojnih trgovina.

Riječ je o LED reklamama koje promoviraju određeni proizvod ili uslugu.

Marketinška kampanja je uspješna samo onda kada iskače iz svojih okvira i privlači potencijalnu publiku.

Budući da je riječ o kutijama koje svijetle, to je automatski još jedna prednost u odnosu na ostale načine oglašavanja.

Zašto su svjetleće kutije bolji izbor od ostalih marketinških alata?

1. Bolja vidljivost poruke: primjetan napredak LED i tiskarske tehnologije povećao je popularnost svjetlećih kutija u privlačenju novih kupaca i pozivanja na akciju. Iste se koriste za promociju sadržaja neke robne marke, za promociju nekih usluga kao i za brojne druge prilike. Dostupne u različitim dimenzijama, bojama i stilovima svjetleće kutije savršen su odabir za svako poslovanje.

2. Primjena u vanjskim i unutarnjim prostorima: svjetleće kutije mogu se koristiti kako na zatvorenim, tako i na otvorenim prostorima. Njihova osobita prednost leži u činjenici da su po noći vidljivije od bilo kojih drugih reklama.

3. Isplativost: s obzirom na to da je riječ o LED oglašavanju, svjetleće kutije troše puno manje energije od drugih svjetlećih reklama. Svrha svjetlećih reklama je da od 0-24 7 dana u tjednu reklamiraju vaš proizvod ili uslugu, stoga itekako ima smisla koristiti LED svjetleće kutije, ako želite zadržati niske troškove.

4. Duži životni vijek: za razliku od ostalih svjetlećih reklama, LED svjetleće kutije mogu trajati između 35 tisuća pa do otprilike 50 tisuća sati. Usporedbe radi, neonske reklame koristit će vam najviše 15 tisuća sati. Osim toga, LED svjetleće kutije ne treba posebno održavati. Kada se bude bližio kraj njihova životnog vijeka, one će postupno slabiti, ali se neće naglo isključiti kao što je to riječ s ostalim svjetlećim reklamama.

5. Izdržljivost: budući da se svjetleće kutije obično postavljaju na mjesta na kojima mogu doći u kontakt s ljudima, izrađene su tako da budu otporne na udarce i habanje, za razliku od ostalih svjetlećih reklama koje su relativno krhke.

6. Svestranost: LED svjetleće kutije nemaju nikakvih ograničenja koja se tiču njihove primjene, stoga ih možete postaviti unutar ili izvan trgovine ili radnog mjesta, bez straha da će se oštetiti.

Pregledajte naše radove

Trebate izradu svijetlećih kutija? Obratite nam se s povjerenjem!

Izbornik