Natpisne ploče i putokazi

Natpisne ploče i putokazi odnose se na ne svjetleće oznake reklamnog ili bilo kakvog drugog sadržaja.

Postavljaju se uz ceste, pokraj zgrada, na ograde, na nadvožnjake ili bilo koja druga mjesta.

Putokazi su osobito korisni radi lakšeg snalaženja prilikom upućivanja korisnika na određenu destinaciju.

U današnje vrijeme natpisne ploče najviše se koriste u zgradama za pojašnjavanje sadržaja na pojedinim katovima, za predstavljanje tvrtke, za reklamiranje trgovina, za zdravstvene ordinacije i ostale podružnica te za brojne druge poslodavce.

Zatim, natpisne ploče koriste se za navođenje informacija o pojedinim građevinskim projektima, za ukrašavanje terasa kafića i disco klubova, za postavljanje zabrana (parkiranja, usluga dostave i sl.) i ostalo.

Natpisne ploče iznimno su korisne i za pojašnjavanje poslovanja određene tvrtke, za navođenje radnog vremena, za isticanje glavnih ciljeva i sl.

One su neizostavni dio oglašavanja svakog poslodavaca. Ako i vi razmišljate o povećavanju vidljivosti vašeg poslovanja, svakako razmislite o izrađivanju natpisnih ploča i putokaza, jer ipak, riječ je o izravnom načinu oglašavanja, bez bilo kakvih ograničenja.

Natpisne ploče izrađuju se od različitog materijala kao što su mesing, inox, aluminij, pleksiglas ili neki drugi, a natpisi se uređuju kroz različite tehnike: graviranje, izravni tisak na materijal, sitotisak, digitalni tisak… Radi elegantnijeg dizajna natpisne ploče mogu se ugraditi u aluminijske profile, ovisno o željama klijenata. Osim toga, mogu se montirati na nosače ili na sajle.

Natpisne ploče i putokazi mogu, dakle, biti montirani na zgradu ili se mogu postaviti na tlo. Dolaze u različitim oblicima i veličinama te se najčešće postavljaju na ceste, kako bi privukli pozornost svih koji prolaze tim putem.

Važnost i prednosti natpisnih ploča i putokaza

Važnost natpisnih ploča i putokaza

Isticanje lokacije: natpisne ploče i putokazi privlače pozornost novih klijenata. Ako ste novi u vašem poslu, budite uvjereni da će ovakav način oglašavanja zasigurno privući puno veći broj ljudi, kako bi isprobali usluge vašeg poslovanja.

Natpisne ploče razlikuju se od ostalih uličnih znakova reklamnog, upozoravajućeg ili obavijesnog karaktera. Dok natpisne ploče na ulici privlače pažnju kupaca, one koje se nalaze u unutarnjim prostorima pomažu klijentima doći do određenog odjela unutar poslovnice, do određenog ureda i sl.

Ključna komponenta marketinškog plana: natpisne ploče kao oblik oglašavanja predstavljaju važnu komponentu u strategiji oglašavanja poslovanja. Znakovi koji sadrže logotip tvrtke pomažu u jačanju svoje marke. S obzirom na to da je natpisna ploča vidljiva 24 sata dnevno, 365 dana u godini, njezin je učinak neosporiv.

Prednosti natpisnih ploča i putokaza

Postanite uočljivi: natpisne ploče s nazivom vaše tvrtke, poslovnice ili ordinacije skreću pozornost na vaše poslovanje. U isto vrijeme, razlikuju se od konkurencije iz ulice i okolice.

Smjernice: neki klijenti možda prvi puta posjećuju vašu trgovinu. Zato je iznimno važno postaviti putokaz odmah uz cestu, kako bi ih svi sadašnji i potencijalni korisnici mogli lakše primijetiti i doći do vas.

Reklama 24/7: natpisne ploče i putokazi ubrajaju se u vrlo učinkovite marketinške alate. Oni nude i promoviraju vaše usluge svaki dan u tjednu, 24 sata na dan bez ikakvih ograničenja.

Niska cijena oglašivanja: natpisne ploče i putokazi iznimno su jeftini način oglašavanja, za razliku od oglašavanja na TV-u ili u novinama.

Pregledajte naše radove

Trebate li natpisne ploče i putokaze? Obratite nam se s povjerenjem!

Izbornik