City lightovi

City lightovi su u zadnje vrijeme iznimno popularni reklamni posteri.

No, nije riječ o običnim posterima. Osim oglašavanja imaju i informativnu svrhu odakle i potječe naziv city light pano.

Ako je riječ o naprednijem informativnom panou, tada se na njemu izmjenjuju razne znamenitosti nekog grada i pripadajuće priče. Za više informacija možete posjetiti i web stranicu tog grada. Tekstovi na city lightovima prevedeni su na više jezika kako bi se njime mogli služiti znatiželjni turisti.

Obični city lightovi su zapravo samo svijetleći ormarići s ugrađenim posterima. Dok su klasični plakati osvijetljeni samo s prednje strane, city lightovi su, dakle, svjetleće kutije u koje se postavljaju posteri, tako da, zahvaljujući ugrađenim svjetlima, poster svijetli s obje strane.

U pravilu ih se postavlja na vrlo istaknuta mjesta u gradu kao što su autobusne ili tramvajske stanice, željezničke postaje i trgovi. Svako mjesto s velikim prometom ljudi idealno je za postavljanje city lightova pa čak i urbane pješačke zone gdje nema previše ostalih medija oglašavanja.

City lightovi idealni su i za postavljanje na najprometnijim cestovnim čvorištima.

Prednosti city lightova

Najveća prednost ovakvog načina oglašavanja je činjenica da je poster osvijetljen 0-24 7 dana u tjednu. Može ga se postaviti na visinu koju želite. City lightovi namijenjeni za postavljanje uz prometnice nalaze se na nešto većoj visini kako bi bili uočljiviji izdaleka. Mjesto postavljanja city lightova odabirete sami, prema vlastitim potrebama ili ciljevima vlastitog poslovanja.

City lightovi na elegantan i iznimno učinkovit način prenose poruku velikom broju ljudi. Jednostavni su za korištenje, i od strane turista, ali i s vaše strane kada želite promijeniti poruku.

City lightovi su osvijetljeni svjetlećim diodama (LED) koje su energetski učinkovitije jer koriste puno manje energije za razliku od fluorescentne rasvjete. Zatim, možete ih koristiti na duže vrijeme i zbog toga su iznimno ekonomične. Svjetleće diode pridonose i smanjenju ugljičnog dioksida. Primjena zelenih rješenja glavni je prioritet za većinu modernih tvrtki, a svjetleće diode nameću se kao logičan i siguran izbor za okoliš.

Svjetleće diode su izdržljivije, dugovječne i ne zahtijevaju dodatne žarulje ili cijevi.

City lightovi su se pokazali kao prilično uspješan alat za oglašavanje jer su prikladni za široku paletu poslovanja. Možete ih postaviti u noćne klubove i barove ili ispred restorana. Kao takvi idealni su za maloprodajne trgovine, ali i za oglašavanje poslovne kompanije. Osim toga, koriste se i na izložbama, sajmovima, kongresima i ostalim događajima slične prirode.

City lightovi dolaze u različitim veličinama i oblicima te, naravno, dizajnu. Sami određujete dizajn odnosno izgled postera kako biste učinkovito predstavili novi proizvod ili uslugu.

City lightovi su prilično dominantan medij u većini gradova. Možete ih pronaći u raznim čekaonicama, trgovačkim centrima, zračnim lukama… Osobito je korisno ako se odlučite za izgradnju čitave mreže city lightova, jer tako možete utjecati na veći broj ciljanih skupina ljudi.

Pregledajte naše radove

Želite se oglašavati na city lightovima? Obratite nam se s povjerenjem!

Izbornik