Što i kako radimo?


Uređenje interijera

Pod uređenjem interijera iz naše djelatnosti smatramo printanje i lijepljenje unikatnih foto tapeta, izrezivanje I postavljanje slova od stiropora, LED dekorativna rasvjeta I kombinacija svih tih tehnika.

U mogućnosti smo oslikati kuhinjske elemente u vizuale po želji. U zadnje vrijeme jako je tražena iI izrada oslikanih stakala koji se nalaze umjesto pločica u kuhinjama. Ukoliko se staklo nalazi iza štednjaka ili kuhala staklo je potrebno kaliti iz razloga što se u tom slučaju izbjegava mogućnost pucanja pri promjenama temperature.

1. Unikatne tapete

Najbrži načinda promijenimo izgled zida je upotreba tapeta. Papirnate tapete su najčešće korištene, međutim na tržištu nerijetkonalazimo i platnene i PVC tapete.

2. Dekorativna LED rasvjeta

LED rasvjetapruža izvrsnu kvalitetu boje svjetlosti, a njegova učinkovitost je na razini sa fluorescentnim svjetlom.

Samo neke od prednosti LED rasvjete jesu što ne sadrži nikakve štetne materijale i plinove, ima izuzetno dugi vijek trajanja (preko 50.000 sati); u kućanstvima traju u prosjeku preko 20 god., svjetlosno zagađenje je svedeno na minimum, uključivanje/isključivanje ne utječe na trajnost, ušteda el. energije ide čak do 80%, također odašilje trenutnu svjetlost bez postupnog pojačanjaosvjetljenja prilikom zagrijavanja, daje 90% danjeg svjetla, ekološki je prihvatljiva, te ne treperi kao fluo cijevi.

3. Staklo kao idealna alternativa pločicama

Staklo je lako održavati, dovoljno ga je tek prebrisati vlažnom krpom, a zbog boja i print-eva daje moderan izgled kuhinjskog prostora. U slučajevima kada dolazi u kombinaciji sa led rasvjetom koja se stavlja ispod površine, daje vrlo elegantan izgled baš svakom prostoru. Uređuje se sa stražnje strane (backpained glass), pa je time dekoracija u potpunosti zaštićenaod vanjskih utjecaja.

Stakla se lako održavaju uobičajenim sredstvima za čišćenje staklenih površina, nema fuga kao kod keramike, spojevi između stakala su gotovo nevidljivi, a estetski dojam je malo reći fantastičan.

4. Namještaj po mjeri

Svaki izazov u dizajnu interijera može se riješiti izrađivanjem namještaja po mjerikoji vam daje priliku da ukrasite svoj domonako kako vi želite, po svom stilu i viziji, te tako učinite svoj dom zadovoljavajućim i ugodnim prostorom za obiteljski život i druženje. Svaki komad namještaja izrađenog po mjeri unikatanje i ne postoji nigdjeu dupliciranoj verziji, što mu je jedna od najvećih prednosti.

5. 3D izrada logotipa, reklama i personaliziranih natpisa od stiropora

Najveća prednost stiropora je to što je jeftin, a ako ga ne uzmete u ruku nećete niti primijetitida je riječ o stiroporu. Elementi se mogu izrađivati u raznim dimenzijama i uzorcimapo potrebi, a izrađuju se pomoću stroja koji užarenom žicom oblikuje unaprijed određen oblik i dimenziju elementa, koji se zatim po potrebi boja, lakira i slično.